Beépített szekrény

Legno beépített szekrény

A méretre készített beépített szekrény tökéletes megoldást ad a hálószoba, tetőtér, előszoba, nappali, konyha, fürdőszoba, gyerekszoba, vagy irodák, rendelők optimális térkihasználására. Gyártásuk egyéni igények szerint történik. A beépített szekrények helyét, a modern újonnan épülő házakban legtöbbször már a tervezés alatt kialakítják. Az ide készített szekrények teljes mértékben be vannak süllyesztve a falba és csak az ajtókat látni belőlük. Amennyiben tolóajtókkal készítjük el nagyon sok helyet tudunk megtakarítani és sokkal jobban hozzáférhető a bútor tartalma. Minden nő álma, hogy olyan ruhásszekrénye legyen, amely bejárható, mint egy üzlet, ahol kedvére válogathat a szebbnél szebb blúzok, szoknyák, cipők között. Nagy belmagasságú terekbe – akár 3 méternél magasabb helyiségbe is készítünk mennyezetig érő beépített szekrényt.

 A beépített bútorok manapság igen elterjedtek, divatosak lettek. Nemcsak a helytakarékosságuk miatt, hanem azért is, mert jól használhatóak, nem kell mögöttük, alattuk takarítani, nem ül meg a por a tetejükön. A beépített bútorok közül a legismertebbek a beépített konyhák, és a  beépített szekrények.

sl098.jpgsl12

644_300A konyhákat manapság már szinte mindig beépítve készítik, mert így a vízállóságuk is sokkal jobb.

A Roldor Plus Kft. az érdeklődők igényeinek megfelelően olyan konyha elemeket is elkészít, amelyek a gyári kínálatban nem találhatók.

A beépített bútorok nem csak a konyhában, hanem a lakás többi helyiségében is nagyon praktikusak, hasonlóképpen a Roldor Plus kft. által készített tolóajtókhoz, térelválasztókhoz. Kis lakásokba és nyaralókba – helytakarékosságuk miatt –  különösen javasoljuk a Roldor Plus Kft. által készített bútorokat és tolóajtókat. Munkatársaink segítséget tudnak nyújtani abban, hogy a kis méretű házgyári lakásokat, tolóajtókkal és beépített bútorokkal élhetőbbé tegye.

Ha a tolóajtók front felületé tükörből készítjük, akkor világosabb és tágasabb látványt nyújt a helyiség, de a tolóajtó felületét számtalan anyagból el tudjuk készíteni.

Kérjük nézzen körül a galériánkban és biztosan találni fog az ízlésének megfelelőt! A Roldor Plus Kft. vállalja az Ön elképzelésének megfelelő ajtó front felület elkészítését.

Lakberendezők és belsőépítészek korlátlanul kiélhetik fantáziájukat a Roldor Plus Kft. által ajánlott tolóajtó betét anyag széles választékában.

A szekrények belső terében nagyon hasznos az elérhető áron beszerelhető ruhalift, amellyel egy mozdulattal hozhatjuk elérhető magasságba az akasztott ruhákat. A ruhalifttel működő ruhásszekrény nagyon praktikus, hiszen a felfüggesztett ruhák alatt kihasználhatjuk a teret, és a ruhák eléréséhez sem kell létrát használni.

Weblapunk tanulmányozásával bizonyára talál ötleteket, amelyeket fel tud használni, de ha további segítségre van szüksége munkatársaink a telefonon, vagy a helyszínen készséggel adnak tanácsot.

Építkezésnél, renoválásnál javasoljuk, hogy minél előbb keressenek minket, így a tervezésnél kellő helyet tudnak biztosítani a beépített szekrények, tolóajtók részére.

Tanácsok a bútorlapból készített bútorok tervezéséhez

A Roldor Plus Kft. 20 éve áll a lakosság rendelkezésére és büszkeséggel tölt el minket, hogy vevőink rendszeresen visszatérnek.

 

1 0 0 0 0
Kategória: Egyéb Címke: