Beépített szekrény

Beépített szekrény

Beépített szekrény

A méretre készített beépített szekrény tökéletes megoldást ad a hálószoba, tetőtér, előszoba, nappali, konyha, fürdőszoba, gyerekszoba, vagy irodák, rendelők optimális térkihasználására. Gyártásuk egyéni igények szerint történik. A beépített szekrények helyét, a modern újonnan épülő házakban legtöbbször már a tervezés alatt kialakítják. Az ide készített szekrények teljes mértékben be vannak süllyesztve a falba és csak az ajtókat látni belőlük. Amennyiben tolóajtókkal készítjük el nagyon sok helyet tudunk megtakarítani és sokkal jobban hozzáférhető a bútor tartalma. Minden nő álma, hogy olyan ruhásszekrénye legyen, amely bejárható, mint egy üzlet, ahol kedvére válogathat a szebbnél szebb blúzok, szoknyák, cipők között. Nagy belmagasságú terekbe – akár 3 méternél magasabb helyiségbe is készítünk mennyezetig érő beépített szekrényt.

 A beépített bútorok manapság igen elterjedtek, divatosak lettek. Nemcsak a helytakarékosságuk miatt, hanem azért is, mert jól használhatóak, nem kell mögöttük, alattuk takarítani, nem ül meg a por a tetejükön. A beépített bútorok közül a legismertebbek a beépített konyhák, és a  beépített szekrények.

Beépített szekrény

Beépített szekrényA konyhákat manapság már szinte mindig beépítve készítik, mert így a vízállóságuk is sokkal jobb.

A Roldor Plus Kft. az érdeklődők igényeinek megfelelően olyan konyha elemeket is elkészít, amelyek a gyári kínálatban nem találhatók.

A beépített bútorok nem csak a konyhában, hanem a lakás többi helyiségében is nagyon praktikusak, hasonlóképpen a Roldor Plus kft. által készített tolóajtókhoz, térelválasztókhoz. Kis lakásokba és nyaralókba – helytakarékosságuk miatt –  különösen javasoljuk a Roldor Plus Kft. által készített bútorokat és tolóajtókat. Munkatársaink segítséget tudnak nyújtani abban, hogy a kis méretű házgyári lakásokat, tolóajtókkal és beépített bútorokkal élhetőbbé tegye.

Ha a tolóajtók front felületé tükörből készítjük, akkor világosabb és tágasabb látványt nyújt a helyiség, de a tolóajtó felületét számtalan anyagból el tudjuk készíteni.

Kérjük nézzen körül a galériánkban és biztosan találni fog az ízlésének megfelelőt! A Roldor Plus Kft. vállalja az Ön elképzelésének megfelelő ajtó front felület elkészítését.

Lakberendezők és belsőépítészek korlátlanul kiélhetik fantáziájukat a Roldor Plus Kft. által ajánlott tolóajtó betét anyag széles választékában.

Beépített szekrényA szekrények belső terében nagyon hasznos az elérhető áron beszerelhető ruhalift, amellyel egy mozdulattal hozhatjuk elérhető magasságba az akasztott ruhákat. A ruhalifttel működő ruhásszekrény nagyon praktikus, hiszen a felfüggesztett ruhák alatt kihasználhatjuk a teret, és a ruhák eléréséhez sem kell létrát használni.

Weblapunk tanulmányozásával bizonyára talál ötleteket, amelyeket fel tud használni, de ha további segítségre van szüksége munkatársaink a telefonon, vagy a helyszínen készséggel adnak tanácsot.

Építkezésnél, renoválásnál javasoljuk, hogy minél előbb keressenek minket, így a tervezésnél kellő helyet tudnak biztosítani a beépített szekrények, tolóajtók részére.

Tanácsok a bútorlapból készített bútorok tervezéséhez


Beépített szekrény Termékeink:

Szekrény belső rajzok /itt/

Kérjen tőlünk ingyenes beépített szekrény ajánlatot

Név:
E-mail cím:
Szállítási cím:
Telefonszám:
Kérem írja le részletesen, hogy milyen bútort szeretne készíttetni:
Kép csatolása:
 

Köszönjük érdeklődését!

A Roldor Plus Kft. 20 éve áll a lakosság rendelkezésére és büszkeséggel tölt el minket, hogy vevőink rendszeresen visszatérnek.

 

Címke: