RAUMPLUS

A német Raumplus gyár a tolóajtók, térelválasztó tolóajtók, gardróbok és különböző polcrendszerek tervezője és gyártója. 1986-ban alapította Jürgen Guddas úr Brémában. Igazi családi vállalkozásnak indult, és mára világméretű céggé nőtte ki magát. Minden kontinensen, összesen 58 országban vannak partnereik.

A teljes Raumplus piac:

raumplus_vilagterkepgyár 4 gyár 5 gyár1gyár 3

A Raumplus sikere a cég etikai elveinek eredménye, melyek a vevőközpontúság, sokszínűség, minőség és szakértelem. A Roldor Kft. 1994 óta importálja és forgalmazza a raumplus vasalatokat. A raumplus termékek folyamatos fejlesztésen mennek át és igazodnak a különböző trendekhez. A Raumplus vasalatok alumíniumból készülnek, nyolc féle profilból és több színből lehet választani. A Raumplus vasalatok kizárólagos magyarországi forgalmazója a Roldor Plus Kft.

Cégünk a német elveket követve mindent megtesz, hogy vevőink igényeit minőségben, kreativitásban és határidőben a legmagasabb színvonalon teljesítse.

A RAUMPLUS sikere a cég etikai elveinek eredménye, melyek a vevőközpontúság, sokszínűség,
minőség és szakértelem.
A Roldor Plus Kft. 1994 óta importálja és forgalmazza a raumplus vasalatokat. A RAUMPLUS termékek folyamatos fejlesztésen mennek át és igazodnak a különböző trendekhez.
A raumplus vasalatok alumíniumból készülnek, többféle profilból és több színből lehet
választani.
A raumplus vasalatok kizárólagos magyarországi forgalmazója a Roldor Plus Kft.
Cégünk a német elveket követve mindent megtesz, hogy vevőink igényeit minőségben,
kreativitásban és határidőben a legmagasabb színvonalon teljesítse.

Vélemény, hozzászólás?