Szekrénybelsők

SzekrénybelsőPolcok

A polc ne legyen hosszabb mint 80-90 cm.  A polcok készülhetnek rögzített és áthelyezhető kivitelben. A rögzített polcok növelik a szekrény stabilitását, az áthelyezhetők viszont jobb helykihasználást biztosítanak.

Akasztó rudak

A szerény felső, nehezen elérhető részén elhelyezett akasztós ruhák ruhalift segítségével könnyen elérhetők. Amennyiben a szekrény mélysége nem elegendő, kihúzható ruha akasztót célszerű beépíteni.

Fiókok

A fiókokat olyan magasra érdemes elhelyezni, hogy kihúzva bele lehessen látni. Az egyszerű szokványos fiókoktól a hangtalanul automatikusan visszahúzódó változatokig kiváló minőségű Bloom fiókcsúszókat használunk:

  • sima
  • kuplungos
  • alsó bútorlapos
  • fém oldalfalas kivitelben.

Fiókok, drótkosarak, kihúzhatós polcok a fehérneműk, zoknik, harisnyák és egyéb ruházati kiegészítők részére nyújtanak kiváló megoldást.

gardrob2 679_300

A ruhák praktikus elhelyezéséhez segítséget nyújtanak a szekrénybelső kiegészítők. Többféle nadrágtartót, cipőtartót és nyakkendőtartót választhatnak. Ruhaliftekkel kényelmesen hozzáférhetővé válik a gardróbszekrény felső része is.  A teleszkópos ruhaleakasztóval könnyedén leemelheti a magasan lévő vállfás ruhákat is.

Ruhalift

 

Img1361_300Img0043_300

683_300

Kiegészítő1

gardrob2

Fehérneműtároló

Kiegészítő2

Nyakkendőtartó

Kiegészítő4 Kiegészítő3

Kihúzható nadrág, ing, nyakkendőtartó fogasaink a legbelső részekhez is kényelmes hozzáférést biztosítanak. A szekrények belsejébe led világítás kérhető. Kiegészítőinket a következő kialakításokhoz ajánljuk: tolóajtós szekrény, gardróbszekrény, beépített szekrény, gardróbszoba, tolóajtós gardrób, nyílóajtós szekrény, előszobai gardrób, hálószoba szekrény, konyhabútor.

434_75

 

 

 

 

 

Címke: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?