Tolóajtó vasalat

Minőségi, időtálló tolóajtó vasalat

Tolóajtó vasalat

Tolóajtó vasalatok

A Roldor Plus Kft. a német Raumplus gyár alumínium tolóajtó vasalat kínálatából az alábbiakat tartja raktáron:

Tolóajtó vasalat / S 800 profil S 750 profil S 750 SYM profil Tolóajtó vasalat / S 751 profil
S-800 S-750 S-750 SYM S-751
Tolóajtó vasalat / S 710 profil Tolóajtó vasalat / S 791 profil Tolóajtó vasalat / S 300 profil Tolóajtó vasalat / S 3000 profil
S-710 S-791 S-300 S-3000
S 753 profil
S-753

 

Tolóajtó vasalat felhasználása:

A raumplus alsó sínek bármely felületen használhatók. Nem számít, hogy szőnyeg vagy csempe, parketta vagy beton, régi vagy vadonatúj a felület, a legalsó sínek mindig alkalmaszkodnak. A beillesztett verzió a szobákat akadálymentesítheti, a felületi változat mindössze 6 mm magas, így könnyű átjárni. Egyetlen vagy többlépcsős, a legalsó pályák hosszú távon biztonságosan vezetik csúszó nyílásainkat, tökéletesen illeszkednek bármilyen RAL színhez. Ezek a tolóajtó vasalatok több féle profil variációval kapható, az Ön igényeihez és a beépítendő tolóajtóhoz alkalmazkodva. A vasalatok időállósága nem kérdéses, erre garanciát vállalunk. Fontos még megjegyezni egy tolóajtónál a könnyű kezelhetőséget, amelynek ki kell tartania az évek során. Ezért fontos gondosan kiválasztani a megfelelő összeállítást, hogy később több éven keresztül gondmentes legyen ajtója. Ilyenkor mindig a legfontosabb szempont a tolóajtó vasalat, mivel a teherhordást ez végzi. Továbbá a kopás is itt öszpontosul. Termékeink ezeket at erőhatásokat hosszú ideig képesek viselnelni és feledatukat 100%-osan elvégzik!

Vasalat

IMG_0132

Arany, fehér, bronz, ezüst, cseresznye, mahagóni

és bükk színek raktárunkban azonnali kiszolgálással rendelkezésre állnak.

Egyedi rendelésre a RAL színskála bármely színében rövid határidővel el tudjuk készíteni.

Az ön által megrendelt tolóajtó vasalat elkészítését a legkiválóbb munkatársaink akár rövid határidőn belül is elvégzik és felhasználható a kívánt tolóajtóhoz.

 

Kérjen tőlünk ingyenes tolóajtó ajánlatot

Név:
E-mail cím:
Szállítási cím:
Telefonszám:
Kérem írja le részletesen, hogy milyen bútort szeretne készíttetni:
Kép csatolása:
 

Köszönjük érdeklődését!

Címke: ,

Vélemény, hozzászólás?