BEÉPÍTETT SZEKRÉNYEK

A beépített bútorok manapság igen elterjedtek, divatosak lettek. Helytakarékosak, jól használhatóak, nem kell mögöttük, alattuk takarítani, nem ül meg a por a tetejükön. A beépített bútorok között a legelterjettebbek a beépített konyhák és a beépített szekrények.

 

A méretre készített beépített szekrény tökéletes megoldás. Optimális térkihasználásegyedi design, otthona vagy irodája minden helyiségében.

Nagy belmagasságú terekbe – akár 3 méternél magasabb helyiségbe is készítünk mennyezetig érő beépített szekrényt.

A beépített konyhaszekrényeknél a víz elleni lezárás optimálisan megoldható.  A Roldor Plus Kft. az Ön igényeinek megfelelően olyan konyhaelemeket is elkészít, melyek a gyári kínálatban nem találhatóak meg.

A beépített bútorok nem csak a konyhában, hanem a lakás többi helyiségében is nagyon praktikusak. Roldor Plus Kft. által készített beépített szekrények kis lakásokba és nyaralókba – helytakarékosságuk miatt – különösen ajánlottak. Ezáltal ezek kis ékszerdobozzá és élhetőbbé válnak.


Lakberendezők és belsőépítészek is korlátlanul kiélhetik fantáziájukat a Roldor Plus Kft. által ajánlott ajtóbetétek  -legyen az szárnyas vagy tolóajtó - széles választékában.

Nálunk azonban nemcsak a külső számít. Búroraink egyedi belseje is minden igényt kielégítő.


Weblapunk tanulmányozásával bizonyára talál ötleteket, amelyeket fel tud használni, de ha további segítségre van szüksége munkatársaink a telefonon, vagy a helyszínen készséggel adnak tanácsot.

Építkezésnél, renoválásnál javasoljuk, hogy minél előbb keressenek meg minket, így a tervezésnél kellő helyet tudnak biztosítani a beépített szekrények, tolóajtók részére.

+36 1 320 4000 / +36 30 951-1505

1163 Budpest, Cziraki utca 26-32.