GARDRÓBSZOBÁK

Szinte minden nő álma egy ruhásszekrény, mely bejárható. Mint egy üzlet, ahol kedvére válogathat a szebbnél szebb blúzok, szoknyák és cipők között.

A gardróbszobák helyét, a modern, újonnan épülő házakban legtöbbször már a tervezés alatt kialakítják. Az ide készített szekrények teljes mértékben be vannak süllyesztve a falba, csak az ajtókat látni belőlük. A tolóajtók előnye a helymegtakarítás. A bútor tartalma viszont így is könnyen hozzáferhető.

A két világháború között épült bérházak nagyobb lakásaiban és villáiban egyre divatosabbá vált a fürdőszobák elé épített gardrób szobák illetve öltöző szobák építése. Ebben az időben alakult ki a praktikum és az esztétikum különös elegyéből a képen látható sok-sok egyedi részlettel megtervezett, a család ruháit kulturáltan tároló helyiség.

Az öltözködés sokkal többrétűbb volt és sok olyan kiegészítőkre is kellett gondolnia a tervezőnek a belső kialakításnál, (kalapok, inggombok, gallérok stb.) ami ma már csak a nagyszülők emlékeiben él.

Mint minden, az öltözködés is bizonyos értelemben egyszerűsödik és mára sokkal több ember számára elérhető egy modern szép gardrób szekrény vagy szoba, így természetesen uniformizáltabb a kialakítás, kevesebb egyedi belső és külső változat érhető el.

 

A ma kivitelezett gardrób helységekben inkább a praktikum került előtérbe, az ajtófrontokon az egyszerűség dominál, a felhasznált anyagok képviselik a magas minőséget.

 

Cégünk több mint 20 éve gazdagítja a gardróbok történetét. A Roldor Plus Kft. készített először szövet, parafa és egyéb különleges anyaggal bevont ajtóbetéteteket Magyarországon. Elsőkként hoztuk be a piacra az aluminium vasalatokat, melyek lehetővé tesznek egy magas minőséget és 10 év garanciát!

+36 1 320 4000 / +36 30 951-1505

1163 Budpest, Cziraki utca 26-32.