SZEKRÉNYBELSŐK

Szekrénye belsejének megtervezésére szánjon időt. Vegye sorra, mi mindent szeretne benne tárolni. Cipőket, porszívót, vasalódeszkát, esetleg egy szárítógépet is? Hány darab fiókra van szüksége? Ruhalift vagy elegendő egy „Jancsi“ is a magasabban lévő felakasztott ruhák leemeléséhez.

Érdemes mindent lemérni, a leghosszabb kabátot vagy ruhát, a legmagasabb csizmát, a szárítógépet. Ha ezek idővel ki is cserélődnek, mégis adnak egy támpontot a tervezés során.

 

Polcok:

A polc ne legyen hosszabb mint 80-90 cm.  A polcok készülhetnek rögzített és áthelyezhető kivitelben. A rögzített polcok növelik a szekrény stabilitását, az áthelyezhetők viszont jobb helykihasználást biztosítanak.

Akasztó rudak:

A szerény felső, nehezen elérhető részén elhelyezett akasztós ruhák ruhalift segítségével könnyen elérhetők. Amennyiben a szekrény mélysége nem elegendő, kihúzható ruhaakasztót célszerű beépíteni.

Fiókok:

A fiókokat olyan magasra érdemes elhelyezni, hogy kihúzva bele lehessen látni. Kínálatunkban talál az egyszerű szokványos fiókokon keresztül, a hangtalanul, automatikusan visszahúzódó változatokig mindent. A kiváló minőségű Bloom fiókcsúszókat gondoskodnak arról is, hogy ne csípjük be a ujjainkat.

 

A fiókok készülhetnek:

    - sima
    - kuplungos
    - alsó bútorlapos
    - és fém oldalfalas kivitelben.

 

Fiókok, drótkosarak, kihúzhatós polcok a fehérneműk, zoknik, harisnyák és egyéb ruházati kiegészítők részére nyújtanak kiváló megoldást. De akár övek, nyakkendők tárolására is kiválóan alkalmasak.

 

A ruhák praktikus elhelyezéséhez segítséget nyújtanak a szekrénybelső kiegészítők. Többféle nadrágtartót, cipőtartót és nyakkendőtartót választhatnak. Ruhaliftekkel kényelmesen hozzáférhetővé válik a gardróbszekrény felső része is.  A teleszkópos ruhaleakasztóval könnyedén leemelheti a magasan lévő vállfás ruhákat is. Kihúzható nadrág-, ing-, nyakkendőtartó fogasaink a legbelső részekhez is kényelmes hozzáférést biztosítanak.

 

A szekrények belsejébe led világítás is kérhető.

 

Kiegészítőinket a következő kialakításokhoz ajánljuk: tolóajtós szekrény, gardróbszekrény, beépített szekrény, gardróbszoba, tolóajtós gardrób, nyílóajtós szekrény, előszobai gardrób, hálószoba szekrény, konyhabútor.

+36 1 320 4000 / +36 30 951-1505

1163 Budpest, Cziraki utca 26-32.

Beépített szekrények kiegészítők_7